dimecres, 31 d’octubre del 2012

El diàleg de Vidal-Quadras

Vidal-Quadras considera que Espanya ha dialogat massa amb Catalunya i que tant diàleg ha generat més independentistes. 

Seria interessant saber què entén ell per diàleg: ¿el "mando y ordeno", que deia Mas-Colell? Perquè dialogar significa intercanviar arguments i, quan els de l'altre són de pes, atendre'ls. Clar que donada la seva tendència a l'ús dels tancs i a recórrer a la Guàrdia Civil, potser sí que no fotre directament dues hòsties a qui et porta la contrària ja és dialogar... 

Per això deu pensar -i ho diu- que si als catalans ens deixen continuar dialogant potser acabarem "tallant el coll" als unionistes. No, senyor Vidal-Quadras, nosaltres volem votar i, si som més, només si som més, pacíficament i democràticament, desenvolupar la nostra idea de país, un país on hi cabrà tothom.

El que no pot ser, per més que sigui el que li agrada al senyor Vidal-Quadras, és que unes idees que potser són minoritàries puguin acabar imposant-se perquè no es pot ni comprovar quanta gent hi està d'acord.  ¿Perquè un demòcrata com vostè, senyor Vidal-Quadras, no deu pas considerar que el que pensa una minoria s'hauria d'imposar a l'opinió de la majoria, oi? Ni tan sols dialogadament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada