dimecres, 31 d’octubre del 2012

Numerologia recreativoindependentista


Quina mania de fer números! En van fer Vicenç Villatoro, en va fer Duran, vinculant la consulta per la independència a la majoria absoluta de CiU, i ahir en feia Salvador Cardús a l'Ara.


Segons ell hi ha uns resultats "òptims" de les properes eleccions, una "proporció àuria al Parlament" i la va quantificant: jo no vull ni repetir-la perquè qualsevol concreció d'uns resultats com a bons implica que molts altres puguin acabar semblant dolents sense ser-ho gens.

¿Calen 3/4 del Parlament perquè el sobiranisme es pugui considerar fort? ¿I si són 3/5? ¿I si són 2/3? Quina ximpleria! El que cal és que tots els que volem exercir el nostre dret a decidir anem a votar; l'opció que ens sembli millor, sense fer gaires càbales, però que anem a votar, que no es perdi ni un vot, perquè els unionistes hi aniran tots, en podem estar ben segurs, com sempre fan les dretes (i no vull dir que tots els unionistes en siguin, de dretes).

Després de les eleccions ja hi haurà temps de fer valoracions d'uns resultats que poden ser bons, excel·lents o extraordinaris, però segur que no seran dolents: sembla que sempre ens haguem de demostrar alguna cosa per endavant (¿o és que ja estem preparant el terreny per tenir excuses? Duran, segur; però penso que no és el cas ni de Villatoro ni de Cardús).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada